Bulevardi 9C 34 FI-00120 Helsinki
+358 40589 7754
olli.ollila@pilgrim.fi

Yhteyshenkilöt

Auttaa yritystäsi ansaitsemaan luottamusta

 

Pilgrim Edelman vastaa erilaisiin yrityksen sisältötuotannon tarpeisiin. 

Tuotamme perinteisen viestinnän lisäksi sisältöjä yritysten verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaviin. Kerromme tarinaa ja autamme niitä löytymään verkossa. Tuemme yrityksiä niiden muuttuessa myös omia uutisiaan jakeleviksi ja suoria yleisöjä puhutteleviksi medioiksi.

Pilgrimin ydintiimi kokoaa sinulle asiantuntijat, luovat tekijät, perinteisen PR-osaston tai uutishuoneen. Mitä ja missä ikinä haluatkin kertoa, voit olla yhteydessä suoraan meihin!

Olli Ollila

Toimitusjohtaja

Johtajaviestintä, kansainvälinen viestintä

Yli 20 vuoden kokemus viestinnän strategisesta suunnittelusta ja kansainvälisestä yhteistyöstä maailman johtavien brändien kanssa.

Työn ulkopuolella aika kuluu urheilun ja merellisten harrastusten parissa.

+358 40 589 7754

olli.ollila at pilgrim.fi

Sarianna Rimpeläinen

Visuaalinen sisällöntuottaja

Mediatieteen opiskelija, joka innostuu mediakonvergenssin tuomista mahdollisuuksista videon ja multimedian muodossa. Japanilaisista yliopistoista hankitun kansainvälisen taustansa ansiosta Sariannalla on laaja näkökulma visuaaliseen suunnitteluun ja sen tulevaisuuden trendeihin.

Vapaa-ajan kestosuosikkiaiheita ovat mm. monen eri genren vlogit ja mediataide.

+358 44 9738614

sarianna.rimpelainen at pilgrim.fi

Nina Alivirta

Strategiajohtaja, osakas

Sisältöstrategiat, vastuuviestintä,

someviestintä

Nina Alivirta on startegiseen ja vastuuviestintään erikoistunut pitkän linjan viestintäammattilainen. Hän on perustanut LinkedIn Vastuulliset viestijät -ryhmän ja kehittää vastuuviestinnän työkaluja yhteisöjen tarpeisiin. Vapaa–ajallaan toimii myös laulutaiteen ja muusikkouden koulutusta kehittävän Lauluakatemian varapuheenjohtajana.

+358 40 589 7752

nina.alivirta at pilgrim.fi

Kauko Ollila

Freelancetoimittaja

Kauko Ollila kirjoittaa eri medioihin teknologia-alan artikkeleita, muun muassa ict:stä ja sen hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Hän oli Tietoviikko-lehden (nyk. Tivi) toimittaja vuosina 1994-2002 ja sen päätoimittaja vuosina 2002-2010. Tämän jälkeen hän oli ict- ja muun teknologia-alan toimittajana Tivissä, MikroPC:ssä (nyt Mikrobitti) ja Tekniikka&Talous-lehdessä vuosina 2010-2015.

Journalistin työnsä ohessa Ollila toimi kymmenien Talentum Eventsin (nyk. Alma Talent Events) ict-seminaarien ja -paneelien juontajana vuosina 2002-2015.

Mediakoulutukset, journalistiset verkkosisällöt, ICT

Nora Tamminen

Viestintäkonsultti-sisällöntuottaja

Nora Tammisella on pitkä kokemus media-alalta ja maisterintutkinto suomen kielestä. Hänen toimittajan vainunsa ja haukan katseensa (joka on kuvaannollinen, oikeasti vakiovarustukseen kuuluvat miinuslasit) auttavat häntä rajaamaan informaatiosta tärkeimmän ja sitomaan viestin kuin viestin ajankohtaisiin teemoihin. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu pilatestunnilla, avannossa tai uimahallissa – kunhan talon rakentamiselta ehtii.

+358 40 168 0902

nora.tamminen at pilgrim.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial