Palvelut

SISÄLLÖNTUOTANTO

Yritykset ja yhteisöt ovat yhä enemmän omia medioitaan. Kertomalla tärkeistä aiheista itse ei joudu ulkopuolisten tulkintojen armoille, vaan langat pysyvät omissa käsissä. Luottamusta luovien ja uskottavien yrityssisältöjenkin on syytä olla kunnianhimoisesti ja journalistisesti laadittuja. Yleisön saa houkuteltua omille verkkosivuille kiinnostavien somesisältöjen kautta, jolloin sivujen tehtäväksi jää tarjota kävijälle jotakin tarpeellista, innostavaa, koskettavaa ja viihdyttävää: videoita, artikkeleita, kuvia tai podcasteja, joissa kuuluu yrityksen oma ääni. Me toteutamme kaiken tarvitsemasi kokonaisista verkkosivuista somestrategiaan ja omiin sisältöihin kuvaa ja ääntä myöten. Myös pienet projektit hoituvat joustavasti: kun kaipaat somekalenteria, yritysvideota tai nettisivujen freesausta, ota yhteyttä!

LUOTTAMUSVIESTINTÄ

Pilgrimin Nina on vastuuviestinnän uranuurtaja, jonka intohimo on vastuuviestinnän kuningaslaji: luottamusviestintä. Kun yritys kertoo hyvästä tekemisestään – olkoon se sitten tasapuolisia käytäntöjä henkilöstön suhteen, ympäristön huomioimista tuotannossa tai perinteistä hyväntekeväisyyttä – se luo luottamusta asiakkaissa ja yhteistyökumppaneissa. Luottamus taas synnyttää liiketoimintaa. Luottamusviestintä ei niinkään ole irrallinen viestinnän kikka, vaan asenne ja toimintatapa, joka voidaan ottaa mukaan minkämuotoisen viestinnän tekemiseen tahansa.

KANSAINVÄLINEN VIESTINTÄ

Pilgrim on maailman suurimman itsenäisen viestintätoimisto Edelmanin Suomen-affiliaatti. Tämän roolin puitteissa lokalisoimme monen kansainvälisen brändin viestintää Suomeen sopivaksi. Kun yrityksesi hakee vientiä ulkomailta, ole yhteydessä – Edelmanin verkoston kautta tavoitamme haluamasi kohderyhmät maailman joka kolkassa, paikallisin äänin.

VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ

Kun halutaan tehdä näkyvä lanseeraus ja rakentaa brändin tunnettuutta kuluttajien keskuudessa, on vaikuttajayhteistyö tehokas tapa tavoittaa omalle yritykselle tärkeimmät yleisöt. YouTubessa, Instagramissa, blogeissa tai vaikka Twitchissä vaikuttavat someammattilaiset ja mikrovaikuttajat tavoittavat hyvin monenlaisia kohderyhmiä – asiakkaasi ovat jo varmasti somessa, me autamme löytämään heidät!

Pilgrim tarjoaa myös perinteisempiä viestinnän palveluita, kuten kriisiviestintää ja mediaviestintää. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän yrityksellenne tai yhteisöllenne sopivin kokonaisuus!