Me olemme Pilgrim!

Olli Ollila

Olli Ollila

Toimitusjohtaja, johtajaviestintä, kansainvälinen viestintä

 

Olli on ehtinyt urallaan kokea ehkäpä kaiken, mitä viestinnän maailmassa voi tulla vastaan. Pitkä kokemus etenkin kansainvälisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden parissa tuottaa vankkumatonta näkemystä kulloiseenkin tilanteeseen sopivimmista toimintatavoista, usein jonkin nasevan huomion kera. Toimistolla Olli seilaa tiukan tekemisen ja levottoman huulenheiton välimaastossa ja kesäaikaan pitkin lähivesiä.

+358 40 589 7754
olli.ollila at pilgrim.fi

Nina Alivirta

Nina Alivirta

Liiketoimintajohtaja, osakas sisältöstrategiat, luottamusviestintä, someviestintä

 

Nina ei ole liiketoimintajohtaja sattumalta: hänen pelisilmästään pääsevät hyötymään myös asiakkaamme, jotka kaipaavat maaliin osuvaa viestinnän kokonaisuutta. Nina on LinkedInin Vastuulliset viestijät -ryhmän perustaja ja luottamusviestinnän uranuurtaja, joka innostuu hyvistä uutisista ja haluaa olla mukana luomassa niitä. Hän fanittaa NASAa, inspiroituu ihmisten kohtaamisista ja rentoutuu laulamalla.

+358 40 589 7752
nina.alivirta at pilgrim.fi

Nora Tamminen

Nora Tamminen

Viestintäkonsultti-sisällöntuottaja

 

Noran vanhaa toimittajansielua hivelee, kun hän saa etsiä viestinnän asiakkailleen kiinnostavia uutiskulmia mitä yllättävimmistä aiheista. Aikakauslehtimaailmasta mukaan on tarttunut myös ymmärrys konsepteista, kuvan ja tekstin liitosta sekä somen käytöstä brändin rakentamisessa. Vapaa-ajalla Noran löytää yleensä oman hirsitalon työmaalta, ellei sitten ole paennut rakentamista pilatekseen, keikalle tai leffaan.

+358 40 168 0902
nora.tamminen at pilgrim.fi

Sarianna Rimpeläinen

Sarianna Rimpeläinen

Visuaalinen sisällöntuottaja

 

Visuaalinen sisällöntuottajamme Sarianna on tiimimme Japani-ekspertti, vlogimaailman selittäjä ja trenditietäjä, joka osaa soveltaa pinnalla olevia ilmiöitä kekseliäästi omissa töissään. Vapaalla hän innostuu kaupunkikulttuurin ilmiöistä, muodista ja mediataiteesta, joskus myös uusien sushipaikkojen testaamisesta.

+358 44 973 8614
sarianna.rimpelainen at pilgrim.fi