Pilgrim on Edelmanin Suomen affiliaatti

Edelman tarjoaa 5,500 asiantuntijansa osaamisen asiakkaittemme käyttöön yli 65 toimistossa 26 maassa ja affiliaattiverkoston kautta noin 60 maassa ympäri maailman.

Pilgrimin tiimi tuo kansainvälisille yrityksille paikallista erityisosaamista viestinnän strategisessa suunnittelussa ja toteutuksissa ammattitaidolla.

Tiedämme, kuinka hyvin suunniteltu ja vastuullinen viestintä tuottaa tuloksia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Pilgrim on toteuttanut johtavien kansainvälisten suuryritysten ja pörssiyhtiöiden kanssa kymmeniä kansainvälisiä viestintäprojekteja, jotka tukevat globaalien asiakkaittemme toimintaa ja tunnettuutta lukuisilla toimialoilla ja kohderyhmissä.

Laatustandardit palvelun takeena

Paikallisessa ja kansainvälisille markkinoille suunnatussa viestinnän suunnittelussa huomioidaan maakohtaiset erityispiirteet paikallisen Edelman-kumppanin kanssa. Edelmanin laatustandardit takaavat korkealaatuisen palvelun kaikilla markkinoilla. Edelmanin toimialatiimit ja tutkimusyksiköt tarjoavat asiakkaillemme viimeisintä tutkimustietoa aina Technology, Financial, Life Science, Food & Bevarage -osaamisesta viimeisimpiin Aerospace, Energy ja muiden erikoissalojen tutkimustuloksiin.

www.edelman.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
fiFinnish
fiFinnish