Me viemme viestisi perille

Olli Ollila

Toimitusjohtaja


johtajaviestintä, kansainvälinen viestintä


olli.ollila(a)pilgrim.fi


040 589 7754

Olli on ehtinyt urallaan kokea ehkäpä kaiken, mitä viestinnän maailmassa voi tulla vastaan. Pitkä kokemus etenkin kansainvälisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden parissa tuottaa vankkumatonta näkemystä kulloiseenkin tilanteeseen sopivimmista toimintatavoista, usein jonkin nasevan huomion kera. Toimistolla Olli seilaa tiukan tekemisen ja levottoman huulenheiton välimaastossa ja kesäaikaan pitkin lähivesiä.

Nina Alivirta

Liiketoimintajohtaja


sisältöstrategiat, luottamusviestintä, someviestintä


nina.alivirta(a)pilgrim.fi


040 589 7752

Nina ei ole liiketoimintajohtajamme sattumalta: hänen pelisilmästään pääsevät hyötymään myös asiakkaamme, jotka kaipaavat maaliin osuvaa viestinnän kokonaisuutta. Nina on LinkedInin Vastuulliset viestijät -ryhmän perustaja ja luottamusviestinnän uranuurtaja, joka innostuu hyvistä uutisista ja haluaa olla mukana luomassa niitä. Hän fanittaa NASAa, inspiroituu ihmisten kohtaamisista ja rentoutuu laulamalla.


Vastuulliset viestijät somessa:

Nora Tamminen

Viestintäkonsultti-sisällöntuottaja


tekstisisällöt, vaikuttajakampanjat

nora.tamminen(a)pilgrim.fi


040 168 0902

Noran vanhaa toimittajansielua hivelee, kun hän saa etsiä viestinnän asiakkailleen kiinnostavia uutiskulmia mitä yllättävimmistä aiheista. Aikakauslehtimaailmasta mukaan on tarttunut myös ymmärrys konsepteista, kuvan ja tekstin liitosta sekä somen käytöstä brändin rakentamisessa. Vapaa-ajalla Noran löytää yleensä oman hirsitalon työmaalta, ellei sitten ole paennut rakentamista pilatekseen, keikalle tai leffaan.
Sarianna Rimpeläinen

Visuaalinen suunnittelija


video- ja kuvasisällöt, verkkosivut, graafinen suunnittelu

sarianna.rimpelainen(a)pilgrim.fi


044 973 8614

Visuaalinen sisällöntuottajamme Sarianna on tiimimme Japani-ekspertti, vlogimaailman selittäjä ja trenditietäjä, joka osaa soveltaa pinnalla olevia ilmiöitä kekseliäästi omissa töissään. Vapaalla hän innostuu kaupunkikulttuurin ilmiöistä, muodista ja mediataiteesta, joskus myös uusien sushipaikkojen testaamisesta.Pilgrim Oy

Aleksanterinkatu 15 B 8krs

00100 Helsinki


Email

olli.ollila(a)pilgrim.fi


Puhelin

+358 40 589 7754


Y-tunnus

1084716-8

Tietosuojarekisteri

© Pilgrim Oy 2019

Share on Facebook
Tweet
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
fiSuomi
en_GBEnglish (UK) fiSuomi