Ahma Insinöörit Oy

“Pilgrimin ammattilaisten kanssa työskentely on ollut alusta saakka luontevaa ja jouhevaa. Sisältösuunnitelma antoi meille raamit koko vuoden viestinnälle, mutta ei ole millään lailla rajoittanut ideointia muuttuvien tilanteiden, tarpeiden tai toiveiden mukaisesti.


Koin tärkeäksi, että Ahma tuodaan esiin oman näköisenään ja alustava ajatuksemme on kehitetty ja toteutettu Pilgrimin toimesta juuri haluamallamme tavalla, meitä kuunnellen. Ninan, Ollin, Noran ja Sariannan tekemisestä huokuva innostus on tarttuvaa ja artikkeleista saa itsekin tuoreen näkökulman tekemiseemme.”


Saara Kippo, toimitusjohtaja, Ahma insinöörit Oy

Fiblon Oy

Fiblonin viestinnästä ja markkinoinnista vastaava Anne Ekberg, millaisia tarpeita Fiblonilla oli viestinnälle, ja miksi valitsitte Pilgrimin viestintäkumppaniksenne?


– Tunsimme olevamme alallamme melko tuntemattomia, eli halusimme viestinnän keinoin kasvattaa tunnettuuttamme sekä tuoda asiantuntijuuttamme esille. Nina Alivirran kanssa olimme jo joitakin vuosia sitten puhuneet yhteistyöstä, mutta silloin asia jäi. Kun sitten tuli sopiva aika etsiä viestintäpalvelua, sain oman verkostoni kautta suosituksen Ninalle.


Mikä viestintäprojekteissa on toiminut erityisen hyvin tai yllättänyt positiivisesti?


– Melkein kaikki! Minulla on paljon yhteistyökumppaneita ja kokemusta erilaisista projekteista, ja pidän itseäni vaativana asiakkaana. Monissa projekteissa on tullut olo, että maksan turhasta, mutta Pilgrimin kanssa tuntuu, että saan rahoille vastinetta. Pilgrim ei tee asioita siten, mikä olisi helpointa itselle tai joidenkin valmiiden sapluunojen mukaan, vaan asiakkaan tarpeita kuunnellen. Ehdotukset ovat aina hyvin valmisteltuja ja mietittyjä, ja lähes aina ehdotukset ovat olleet hyviä ja tuntuneet järkevimmiltä tavoilta toimia. Yhteistyö on muutenkin sujunut hyvässä hengessä ja sellaisessa luottamuksen ilmapiirissä, missä on mukava toimia.

HP

“Olen ollut oikein tyytyväinen meidän yhteistyöhön Pilgrimin kanssa. Otitte nopeasti kopit viestintätoimistojen vaihdoksesta ja homma lähti rullaamaan hyvin. Nora tekee jäätävän hyvää työtä ja tulosta syntyy!”


Jarkko Huhtaniitty, HP Suomen toimitusjohtaja

Pilgrim Oy

Aleksanterinkatu 15b 8krs

00100 Helsinki


Email

olli.ollila(a)pilgrim.fi


Puhelin

+358 40 589 7754


Y-tunnus

1084716-8

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
fiFinnish
fiFinnish