HP tuo 3D-suunnittelun ja muut raskaat visualisoinnit massojen ulottuville.

HP Z2 SFF G8 sopii pöydälle pystyyn tai vaakaan.

HP tuo aiemmin vain highend-koneille ominaiset huipputehot nyt myös edullisemman luokan Z by HP -pöytäkonemalleihin HP Z1 Tower G8, HP Z2 Small Form Factor G8 ja Z2 Tower G8.

Uudet NVIDIA® RTX™ A4000- ja RTX™ A5000 -näytönohjaimet antavat HP Z2 Tower G8:n käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää uusimman sukupolven RT-, Tensor- ja CUDA-ytimiä. Suunnittelijat, insinöörit ja taiteilijat pääsevät työskentelemään uusimpien ohjelmien kanssa rajattomasti. Z4-, Z6- ja Z8-työasemiin voi lisäksi valita myös NVIDIA Ampere -arkkitehtuurin näytönohjaimen.

Z1 Tower-, Z2 SFF- ja Z2 Tower -malleihin voi valita Samsungin tuoreet PCIe Gen4 -ajurit, jotka tarjoavat aiempaa hurjempia siirtonopeuksia tuoden enemmän kaistaa datasyöppöihin tehtäviin. Tallentaminen puolestaan sujuu häiriöttömästi Z by HP -insinöörien kehittämän innovatiivisen jäähdytysratkaisun ansiosta.  

HP Z2 G8 Tower on perinteisen pöytäkoneen kokoinen tehopakkaus.

Z2 G8 SFF ja Z2 G8 Tower

  • Z2 Small Form Factor on maailman nopein SFF-työasema Autodeskilla ja SolidWorksilla, ja siihen voi valita 11. sukupolven Intel® Core® ja Xeon® W -prosessorin sekä NVIDIA® Quadro RTX™ 3000 -näytönohjaimen, jonka suorituskyky tukee säteenseurantaa ja tekoälytoimintoja.
  • Z2 Tower on täydellinen edullinen työasema ammattikäyttöön. Päällekkäiset tehtävät onnistuvat helposti NVIDIA® RTX™ A5000 -näytönohjaimen ja Intel® Xeon® vPro® -prosessorin ansiosta.
  • Tinkimätöntä suorituskykyä. Z:n huipputehokas jäähdytys estää prosessoria ja näytönohjainta kuumentumasta, joten ne jaksavat pyörittää raskaitakin ohjelmia pitkiä aikoja.
  • Sertifioidut ohjelmistot.
  • Valinnanvapautta. Koneet saa auki ilman työkaluja, joten tilavaan kuoreen voi lisätä komponentteja tai PCIe-kortteja sekä ajan myötä päivittää osia uudempiin.
  • Alusta käytön mukaan. Käyttöjärjestelmän voi valita Windows 10 Pro 64:n™ ja Linuxin® väliltä.

HP Z1 G8 Tower

  • Z1 G8 on HP:n edullisin ammattikäyttöön sertifioitu Z-pöytäkone, joka sopii niin kuvien ja videoiden käsittelyyn kuin pelaamiseen.
  • Valittavana NVIDIA® Quadro™ P2200 2D/3D-suunnitteluun tai VR- ja ohjelmistosuunnitteluun sopiva NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070.
  • SolidWorks®- ja AutoCAD®-sertifikaatit.
  • Valittavana jopa Intel® Core™ vPro® -prosessorit.

Malliston koneet tulevat myyntiin kesä-heinäkuussa, alkaen noin 1 400 €.

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:

Nora Tamminen, Pilgrim Oy

nora.tamminen@pilgrim.fi

Share This