Jabran suosittu Evolve2 -työkuulokemallisto laajenee uudella Evolve2 30 -mallilla, joka on sarjan edullisin vaihtoehto: vain 89 €!  

Uusi normaali on tuonut työskentelyyn uudenlaisia vaatimuksia, jossa paikan vaihdon esimerkiksi kotikonttorilta toimistolle on sujuttava jouhevasti. Virtuaalinen yhteistyö on yleistynyt rajusti: vuonna 2019 virtuaalitapaamisten osuus oli 14 %, kun 2020 se oli jo 77 % (yhdysvaltalaisen Genslern US Workplacen Studyn mukaan). Työ on monimutkaisempaa kuin aiemmin, ja monen tehokkuus vaimenee päivän mittaan (Lähde: Boston Consulting Group). Oikeanlaisilla kuulokkeilla voi tuoda helpotusta työn joustoon, ja siihen tarpeeseen on kehitetty Jabran uusi Evolve2 30, joka tarjoaa premium-laatua edullisesti.

UC-sertifioitua helppoutta työpäiviin

Kahden mikrofonin ansiosta oma ääni kuuluu selkeästi puheluissa ja verkkotapaamisissa vastaanottajille. Evolve2 30 täyttää Open Office -vaatimukset, mikä asettaa tiukat rajat esimerkiksi toimiston hälyn ja muiden äänien vaimennukselle. Saatavilla on Microsoft Teams -sertifioitu versio, jossa yhdellä Teams-napin painalluksella pääsee liittymään kokoukseen tai poistumaan siitä. Mikrofonivartta kääntämällä saa itsensä vaimennettua tai laitettua oman mikrofoninsa taas päälle. 28 mm:n kaiutinelementeillä ja edistyksellisellä sirutekniikalla varustetut kuulokkeet tarjoavat erinomaista äänenlaatua niin puheluihin, musiikkiin kuin mediatoistoon. Kuulokkeet eivät ole riippuvaiset työpisteestä, sillä äärettömän helpon plug-and-play -periaatteen mukaisesti kuulokkeet saa yhdistettyä mihin tahansa USB-A- tai USB-C-porttiin.  

Toisessa kuulokekupissa oleva busylight-valo syttyy automaattisesti, kun puhelu on käynnissä, mutta sen saa päälle halutessaan muussakin tilanteessa kertomaan äänettömästi muille, ettei halua tulla keskeytetyksi. Ovaalit memory foam -pehmusteet ja kallistetut kupit vaimentavat melua passiivisesti, joten keskittyminen työhön on helppoa ja mukavaa Evolve2 30 -kuulokkeet päässä. Evolve2-kuulokkeet onkin suunniteltu pidettäväksi koko päivän, joten ne ovat kevyet ja miellyttävän tuntuiset. Sanka ja liukukiinnike ovat ruostumatonta terästä, joten edellisen sukupolven Evolve-malleihin verrattuna kuulokkeet ovat paljon kestävämmät ja joustavammat.

Jabra Evolve2 30 lyhyesti:

  • Mukavan kevyet: 125 g
  • 2 mikrofonin puheluteknologia ja 28 mm:n kaiutinelementit, jotka täyttävät Open Office -vaatimukset
  • UC- ja Microsoft Teams -sertifioidut versiot – MS-versiossa oma Microsoft Teams -nappi
  • Edistyksellisen siruteknologian ansiosta kuulokkeisiin voi tehdä laiteohjelmistopäivityksiä
  • Integroitu busylight-valo toisessa kupissa
  • Paranneltu melua vaimentava muotoilu
  • Vahvistettu terässanka ja liukukiinnike takaavat kuulokkeiden kestävyyden
  • Jabra Direct- & Jabra Xpress -yhteensopiva
  • Kierrätysmateriaaleja hyödyntävä pakkaus

Jabra Evolve2 30 on saatavilla mustana maaliskuusta lähtien: stereoversio 89 € ja monoversio 79 €

Lue lisää: www.jabra.com/evolve

Kuvapyynnöt ja testilaitteet:

Nora Tamminen, Pilgrim

nora.tamminen@pilgrim.fi

Share This