Palvelumuotoilusta puhutaan jo paljon, mutta tiedätkö, mitä muutosmuotoilu on?

Muutosmuotoilu kertoo, mitä kannattaa muuttaa, kun liiketoimintaa halutaan kasvattaa ja kehittää tai siinä on havaittu solmukohtia. Muutosmuotoilija tunnistaa yrityksen kasvun ja kilpailukyvyn mahdollisuudet ja luo ratkaisun, joka voi liittyä esimerkiksi strategian, johtamisen, myynnin tai asiakaskokemuksen muovaamiseen vallitsevaa tilannetta paremmin vastaavaksi.

Tällä hetkellä moni yritys ei näe tietä eteenpäin ja muutos on välttämätön tie tulevaisuuteen. Siksi ketterästi eteenpäin kuljettava muutosmuotoilu voi sopia ratkaisuksi myös sinun tilanteeseesi.

Muutosmuotoilu mahdollistaa hyvinvoinnin kasvun epävarmassa maailmassa. Nopeasti tilanteen ytimeen näkevän muutosmuotoilun keinoin rakennetaan siltaa koronan yli ja siitäkin eteenpäin.

Pilgrim ja Luotzi järjestävät yrityksille maksuttomia verkkosparrauksia muutosmuotoilusta ja -viestinnästä. Sparraajina toimivat luottamusviestinnän asiantuntija Nina Alivirta Pilgrimistä ja muutosmuotoilun asiantuntija Anne Lampinen Luotzista.

Ole yhteydessä osoitteessa info@pilgrim.fi, niin sovitaan sinulle sopiva ajankohta maksuttomalle sparraukselle Pilgrimin Howspace-alustalla!

Terveisin, Pilgrim & Luotzi

Share This