Osallistu omalta työpisteeltä Howspace Livessä!

Viestintätoimisto Pilgrim, Edelman Affiliate järjestää yhteistyössä tulevaisuuden ennakointiin erikoistuneen Luotzi Oy:n kanssa Tulevaisuusaamun tiistaina 24.11.2020 klo 10-11.30.

Tilaisuudessa pohditaan toimintaympäristön muutosten ennakointia keväällä toteutetun Mitä kriisin jälkeen -selvityksen pohjalta. Pandemia on osoittanut, että tulevaisuuden ennakointi on nyt tärkeämpää kuin koskaan ja poikkeusaika toimii yhtenä tilaisuuden ajankohtaisena lähtökohtana. 

Miten viestintä ja johtaminen muuttuvat?

Pilgrimin toimitusjohtaja Olli Ollilan ja Luotzin toimitusjohtaja Markku Kanervan viestinnän ja johtamisen muutokseen liittyvien puheenvuorojen jälkeisessä paneelissa tulevaisuutta hahmotetaan konkreettisten kysymysten kautta paneelikeskustelussa.

Paneelikeskustelussa mukana ovat: 

Visa Suomen, Ruotsin ja Baltian maajohtaja Riikka Salminen  

HP Suomen toimitusjohtaja Jarkko Huhtaniitty 

Arkkitehdit Soini & Horton toimitusjohtaja, osakas Kalle Soini 

Posintra Oy:n yrityskehittäjä ja kasvusparraaja Ari Långsjö 


Kyseessä on järjestyksessä toinen Tulevaisuusaamu. Ensimmäinen Tulevaisuusaamun järjestettiin Hotel Clarionin Sky Barissa syksyllä 2019 ja voit katsoa esityksiä täällä.

Tilaisuus järjestetään Howspace Livestream -alustalla verkossa ja jokainen osallistuu siihen omalta työpisteeltään. Pääset tutustumaan ja osallistumaan tilaisuuteen rekisteröitymällä tästä. Tilaisuuteen on mahdollista ottaa mukaan 40 henkilöä, joten olethan nopea!

Share This