Maailman turvallisimmat ja hallittavimmat työasemat mahdollistavat äärimmäiset tehot pienessä paketissa. 

80 % luovien töiden tekijöistä ja tehokäyttäjistä haluaisi jatkaa työskentelyä kotitoimistolla joko koko- tai osa-aikaisesti, vaikka toimistoille pääsisikin, selvisi HP:n omassa kyselyssä. Lisäksi 40 % vastaajista ilmoitti vaihtavansa päivän mittaan paikkaa esimerkiksi etätapaamisten vuoksi, joten työvälineiltä vaaditaan edelleen kannettavuutta ja joustavuutta.

Uudet Z by HP -malliston laitteet sopivat täydellisesti myös kotitoimistolle, ja ne on räätälöity paljon laskentatehoa vaativiin töihin, kuten arkkitehti- ja insinöörisuunnitteluun, videoiden ja musiikin käsittelyyn sekä tutkimuskäyttöön.

Uudet Z by HP -malliston laitteet: vastuullisuutta ja suorituskykyä entistä pienemmissä kuorissa

Jo 67 % HP:n tietokoneista ja näytöistä tuotetaan 100-prosenttisella uusiutuvalla energialla. Z by HP -malliston koneissa on käytetty HP:n kierrätysohjelman kautta kerättyä merimuovia sekä muita kierrätysmateriaaleja, ja pakkaukset noudattavat HP:n uutta kestävämpää pakkaustapaa.

Valikoiduissa Z-malleissa on mahdollisuus saada Canonical Ubuntu Linux ja suosituimmat datatieteen ohjelmistot valmiina. Näin datatieteilijät ja alan opiskelijat saavat tarvitsemansa työkalut heti käyttöönsä.

ZCentral 4R -työasemat mahtuvat tiiviisti räkkitelineeseen.

ZCentral 4R on 1U-kokoinen räkkityöasema, joka sopii etenkin media- ja viihdealan, tuotekehityksen, datatieteen ja terveydenhuollon tarpeisiin. Intel Xeon® W -prosessori (jopa 18 ydintä) ja jopa NVIDIA® Quadro® RTX™ 8000 -näytönohjain huolehtivat siitä, että etätyöläiset saavat datasyöpötkin tehtävät hoidettua vaivatta. Tietoturvaan on panostettu muun muassa lukittavan etupaneelin sekä esiasennetun HP Security Suiten muodossa. Saatavilla lokakuussa.

HP ZCentral on maailman ensimmäinen yksilähtöinen etätyöasema. Yhdessä ZCentral 4R:n kanssa työasema mahdollistaa entistä tehokkaamman etätyöskentelyn. Järjestelmäpäivitykset vastaavat etenkin kahteen yleiseen ongelmaan: useampien etälaitteiden samanaikaiseen hallintaan sekä lisääntyneen etäkäytön aiheuttamiin tietoturvariskeihin.

Uusimpia ominaisuuksia ovat muun muassa:

• ZCentral Connect  IT-osastot voivat säästää aikaa, työskennellä joustavasti etänä ja silti hallita käyttäjien yhteyksiä ja jakaa helposti keskusasemien tehoja käyttäjille. ZCentral Connect tarjoaa parempaa tietoturvaa estäen esimerkiksi ei-toivotut yhteydet, näyttäen reaaliaikaisesti raudan vikatilan ja mahdollisuuden aktivoida ledpaikantimet.

• ZCentral Remote Boost  on tarkoitettu taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja insinöörien käyttöön. Se tarjoaa entistä paremmat työkalut digitaaliseen värittämiseen sekä paremman Wacom-piirtonäytön ja -tabletin esikatselunäkymän. 

• ZCentral osana HP:n Device as a Service -palvelupakettia mahdollistaa kustomoidut konfiguraatiot. HP TechPulse antaa tärkeää tietoanäytönohjaien analytiikasta, raudasta, ohjelmistoista ja tietoturvasta.

HP Z2 Mini vie entistä vähemmän tilaa.

HP Z2 Mini on maailman tehokkain minityöasema Adobe Creative Suite -käyttöön sekä SolidWorks- ja Autodesk-ohjelmien käyttöön. Z2 Minin uusi jäähdytysjärjestelmä hyödyntää kuparia ja mahdollistaa jopa 1,4-kertaisen suoritustehon prosessorille ja 3-kertaisen suoritustehon näytönohjaimella edeltäjäänsä verrattuna.  Z2 Mini yhdessä Z-näytön kanssa tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja mahdollistaa työskentelyn kotonakin sekä yhteistyön muiden kanssa käyttämällä Z2 Miniä räkissä tai jakamalla tehoja muille ZCentral Remote Boostin kautta. Saatavilla syyskuussa.

Z2 Small Form Factorin tehot perustuvat muun muassa Intel® Xeon® W -prosessoreihin, jopa NVIDIA Quadro 3000 -näytönohjaimiin, kiihdytettyyn säteenseurantaan ja tekoälyominaisuuksiin. Kone on 19 % pienemmässä kuoressa edeltäjäänsä verrattuna. Saatavilla syyskuussa.

Z2 Tower on erittäin suorituskykyinen pöytäkonemallinen tehotyöasema.

Z2 Tower on edullinen pöytäkone ammattilaisten tehotyöhön. Monen sovelluksen yhtäaikainen käyttö onnistuu kevyesti NVIDIA Quadro RTX 6000 -näytönohjaimen ja Intel® Xeon® -prosessorin ansiosta, ja työasema on 15 % pienempi kuin edellisen sukupolven kone. Saatavilla syyskuussa.

ZBook Fury on saatavilla 15-tuumaisena ja 17-tuumaisena.

ZBook Fury tarjoaa pöytäkonetason suorituskykyä kannettavassa. 15-tuumainen zBook Fury on 12 % litteämpi kuin edeltäjänsä ja 17-tuumainen peräti 29 % pienempi kuin aiemman sukupolven kannettavat – se onkin maailman pienin 17-tuumainen mobiilityöasema  RTX 5000 -näytönohjaimella. NVIDIAn Quadro RTX 5000 -ammattilaisnäytönohjaimen lisäksi valittavana on AMD Radeon™ RX, ja kone suoriutuu erinomaisesti niin datatieteen, koneoppimisen kuin 3D-renderöinnin tehtävistä – myös samanaikaisesti. Z VaporForce -jäähdytysjärjestelmä on yksi ZBook Furyn uusista ominaisuuksista, joka mahdollistaa useiden valokuvien- ja videoiden käsittelyn samanaikaisesti. Värien tarkkuudesta puolestaan huolehtii Dream Color -näyttö, joka on Pantone-hyväksytty. Saatavilla syyskuussa.

ZBook Power -kannettava sopii myös opiskelijoiden tarpeisiin.

ZBook Power on HP:n edullisin mobiilityöasema, joka sopii esimerkiksi luovien ja luonnontieteellisten alojen opiskelijoille. Tehokas jäähdytys, jopa NVIDIA Quadro® T2000 -näytönohjain sekä Intel® Xeon® tai Core i9 -prosessori tekevät koneesta erinomaisen työjuhdan pienessä kuoressa, joka on 19 % pienempi, 11 % litteämpi ja lähes 10 % kevyempi kuin edellisen sukupolven malli. Saatavilla lokakuussa.

Painokelpoiset kuvat, testilaitteet ja lisätiedot:

Nora Tamminen, Pilgrim

nora.tamminen@pilgrim.fi

Share This