Johtajien viestinnältä odotetaan paljon. Tämä käy ilmi toistuvasti mm. Edelmanin vuosittain julkaisemasta kansainvälisestä Trust Barometer -tutkimuksesta. Hiljaisuus ei ole enää yhtiöille eikä johtajille vaihtoehto, kun halutaan luoda ja ylläpitää liiketoiminnalle elintärkeää luottamusta.

Luottamusta ei luoda hetkessä, mutta se voidaan menettää sekunnissa. Menetys voi olla totaalinen, jos luottamus on aikaisemmin ollut heikkoa. Siksi luottamusviestintä on erittäin tärkeää yritysten jatkuvaa viestintätyötä ja se tehtävä kuuluu johtajille.

Pilgrim tekee säännöllisesti johtajaviestintää yritysten eri alustoille ja kanaville. Tärkeää onnistuneessa johtajaviestinnässä on viestiä arvoista käsin ja samalla konkreettisesti – yrityksen missiota edistäen mutta samalla ihmiseltä ihmiselle. Vahva suunnitelma ja sen mukainen toteutus vievät perille.

Haluatko sinä edustaa yritystäsi avoimesti ja vastuullisesti toimivana johtajana, joka puhuttelee kohderyhmiään omilla ja yrityksensä kanavilla? Jos aihe kiinnostaa, Pilgrimin toukokuun kampanja on juuri sinulle.

Toukokuun kampanjassamme keskitytään someviestintään helposti blogien muodossa. Tarjous kattaa kolme blogia, jotka voi julkaista oman yhtiön verkkosivuilla ja sekä yrityksen että omilla somekanavilla (LinkedIn, Twitter). Kampanja sisältää myös lyhyempien somepostausten teemojen ja näkökulmien sparrauksen.

3 vastuullisen johtajuuden blogia

– suunnittelupalaverit: aiheet ja näkökulmat
– kirjoitustyö
– korjaukset ja editointi
– kuvasuunnittelu
– ohjaus julkaisuun tarvittaessa

Lyhyet somenostot

– omaan työnkuvaan sopivien teemojen tunnistaminen
– ohjaus hyvään lyhyeen somenostoon eri kanavilla
– tiivis teemakalenteri seuraavalle 3 kuukaudelle

Hinta: 2500 e + ALV

Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme lisää!

Nina Alivirta
Liiketoimintajohtaja, vastuuviestinnän asiantuntija
nina.alivirta(a)pilgrim.fi
p. 040 589 7752Share This