Hei!

Vastuulliset viestijät on viestinnän ammattilaisille suunnattu vapaa keskusteluryhmä Facebook- ja LinkedIn-sivustoilla sekä Twitterissä. Vastuulliset viestijät -ryhmän tavoite on yhtenäistää käsityksiä laadukkaasta viestinnästä sekä luoda sille käytännön standardeja.

Vastuulliset viestijät -ryhmä haluaa tukea Suomen pyrkimyksiä olla korkeatasoisen viestinnän edelläkävijämaa. Edelläkävijyyden keskeisenä tunnusmerkkinä voidaan pitää vastuullista asennetta viestintään; avoimuutta, luotettavuutta ja vuorovaikutteisuutta.

Laadukkaalla vastuullisella ja vastuullisuusviestinnällä halutaan edesauttaa myös rakentavamman uutiskulttuurin syntymistä. Tervetuloa mukaan ryhmään kaikilla alustoilla!  

Pilgrim tarjoaa kiinnostuneille maksutonta vastuuviestinnän sparrausta Zoom-alustalla toukokuun loppuun saakka. Ole siis yhteydessä, jos haluat pohtia vastuuviestinnän aiheita kanssamme! Annamme vinkkejä mm. siihen, miten vastuuaiheita kannattaa käsitellä, kun niitä viestitään lehdistötiedotteilla ja kuinka niitä taas on fiksua viestiä verkossa ja somessa.

Linkit Vastuulliset viestijät -alustoille ovat alla. Pysytellään terveinä ja rakennetaan luottamusta hyvään tulevaisuuteen yhdessä! 

LinkedIn
Facebook
Twitter

Nina Alivirta
Liiketoimintajohtaja
Pilgrim, Edelman Affiliate
nina.alivirta(at)pilgrim.fi
p. +358 40 589 7752 
www.pilgrim.fi

Share This