Uudet Z by HP- ja ENVY-mallistojen koneet ovat täydellisiä työkaluja muun muassa kuvaajille, sisällöntuottajille ja suunnittelijoille.

HP:n uudet tietokoneet Z-sarjasta ja ENVY-mallistosta on suunniteltu luovien tekijöiden tarpeisiin. Viime vuonna Adobe MAXissa julkistetun HP Create Ecosystemin uudet jäsenet ovat HP ZBook Studio, HP ZBook Create ja HP ENVY 15.

Kaukana ovat ne ajat, kun valokuvaajien, vloggareiden, graafisten suunnittelijoiden, arkkitehtien, elokuvan tekijöiden ja muiden luovien alojen osaajien oli tyydyttävä joko järkälemäiseen pöytäkoneeseen tai pelikannettavaan saadakseen tarvitsemansa tehot ja muut ominaisuudet raskaiden ohjelmien pyörittämiseen. HP:n koneilla tehoa vaativat työt onnistuvat tyylikkäästi.

ZBook Studio-, ZBook Create- ja ENVY 15 -koneisiin on valittavana NVIDIA Quadro tai GeForce RTX -näytönohjaimet, joissa on renderöinnin vaatima säteenseuranta. NVIDIA Studio -ajurit tarjoavat luotettavan yhteyden näytönohjaimen ja käyttöjärjestelmän välille.  

HP ZBook Studio

HP ZBook Studio ja HP ZBook Create – tehotyöläisten luottoapurit

Z by HP -malliston koneet tarjoavat suunnittelijoille, sovelluskehittäjille ja graafisten alojen ammattilaisille täydelliset työkalut ja suorituskykyä, joka ei lopu kesken. ZBook Studiossa ja ZBook Createssa on DreamColor-näytöt, joiden väritarkkuus perustuu automaattiseen värikalibrointiin, yli miljardiin värisävyyn ja 100-prosenttisiin sRGB- ja Adobe RGB -väreihin. Näyttömallin esikuvalle HP LP2480zx-näytölle myönnettiin 2015 ”tekniikka-Oscar” eli Academy of Motion Picture Arts and Sciences -akatemian Scientific and Engineering Award.

 • Suunnittelu, editointi, renderöinti ja striimaus onnistuvat tökkimättä – siitä pitävät huolen suorituskykyiset näytönohjain (valittavana Quadro® tai  GeForce®) sekä prosessori (valittavana Intel® Core™ tai Intel® Xeon®).
 • Työn voi jättää renderöitymään taustalle ja jatkaa samalla muita hommia. ZBook Studio on äärimmäisen tehokas ja kompakti mobiilityöasema.
 • Z Power Slider huolehtii siitä, että kone toimii mahdollisimman hiljaa. Jäähdytystä säätelee Z Predictive Fan Algorithm, joka tunnistaa päällä olevat ohjelmat ja säätää tuulettimen tehoa sen mukaan.
 • Uudet ZBookit ovat entistä pienempiä ja samalla entistä tehokkaampia edistyksellisen jäähdytyksen ansiosta.
 • Akunkesto jopa 17,5 tuntia.
 • Kevyt ja kestävä alumiinikuori ja lähes kehyksetön näyttö. Materiaalina on käytetty myös HP keräämää kierrätysmuovia, joka muutoin olisi päätynyt mereen.
 • Hyvin hiljainen Z command -näppäimistö.
 • Bang & Olufsenin räätälöimät kaiuttimet ja 150 Hz:n bassoäänet takaavat ennenkuulumattoman täyteläisen äänen.
 • Saatavilla elokuussa, hinnat vahvistetaan myöhemmin.

HP ENVY – intohimoisille harrastajille

ENVY-malliston kannettavista taas löytyy harrastajille ja puoliammattilaisille sopivia koneita, joilla kuvien ja videoiden käsittely tai nettisivujen suunnittelu sujuvat huoletta.

HP ENVY 15

HP ENVY 15 lyhyesti

 • Minimalistisessa ENVY 15:ssä ihastuttavat timanttiviistetty alumiinikuori ja lasipäällystetty kosketuslevy.
 • Kaikissa tämän vuoden ENVY-malleissa on näppäimistössä uutuutena helppokäyttöiset napit virralle, kameralle, mikrofonille, sormenjälkilukijalle ja HP Command Centerille.
 • Saatavana 4K OLED VESA-sertifioitu DisplayHDR™ True Black -näyttö, jossa 100% DCI-P3 -värikirjo, 100 000:1 -kontrastisuhde ja 400 nitin kirkkaus. 4K-näytöt on värikalibroitu Delta E <2 -standardin mukaan. Kosketusnäyttö tuo uuden ulottuvuuden työskentelyyn.
 • HP QuickDrop (vain ENVY 15 -mallissa) siirtää dokumentit, muistiinpanot, nettisivut, osoitteet ja muun datan kätevästi iPhone- tai Android-puhelimeen, tabletille tai toiselle PC:lle.
 • Valittavana jopa 10. sukupolven Intel® Core™ i9 -prosessori (H-sarja, 8 ydintä ja 16 säiettä), NVIDIA® GeForce® RTX 2060 Max-Q ja 32 GB DDR4-muistia.
 • Tehokkaan jäähdytyksen ansiosta koneen suorituskyky on erinomaisesti hyödynnettävissä raskaissakin töissä.  
 • HP Dynamic Power säätelee tehon määrää prosessorin ja näytönohjaimen välillä ja IR-lämpösensori mahdollistaa jäähdytyskapasiteetin optimaalisen käytön.
 • Jopa 2 TB PCIe SSD ja RAID 0 (2 x SSD), Bluetooth 5 ja Wi-Fi 6, joka tarjoaa kolme kertaa nopeamman tiedostojensiirron Wi-Fi 5:een verrattuna.
 • Akunkesto jopa 16,5 tuntia. HP Fast Charge lataa 50 % akusta 45 minuutissa.
 • Hinnat ja saatavuus vahvistetaan myöhemmin.

HP ENVY 13 x360

HP ENVY 13: Valittavana 10. sukupolven Intel® Core™ -prosessori, NVIDIA® GeForce® MX330 -näytönohjain ja 4K UHD -näyttö, joka kattaa 88 % rungon pinta-alasta. Akunkesto 19,5 h ja nopea yhteys Wi-Fi 6:n ansiosta. Alkaen 699 €.

HP ENVY x360 13: Hybridikannettava, jossa näyttö kääntyy tabletiksi kattaen 88 % rungon pinta-alasta. AMD Ryzen™ 4000 -sarjan mobiiliprosessori ja Radeon™-näytönohjain. Akunkesto 17,5 h, yhteyksinä Wi-Fi 5 ja Bluetooth 5.0. Alkaen 899 €.

HP ENVY x360 15: Valittavana 10. Intel® Core™-prosessori ja NVIDIA® GeForce® MX330 -näytönohjain tai AMD Ryzen™ 4000 -sarjan mobiiliprosessori ja Radeon™ Graphics. Saatavana 4K AMOLED -kosketusnäyttö, joka kattaa 88 % koneesta. Wi-Fi 6 ja Bluetooth 5.0, akunkesto jopa 18,5 h. Alkaen 799 €.

HP ENVY 17: Valittavana 10. sukupolven Intel® Core™ -prosessori ja NVIDIA® GeForce® MX330 -näytönohjain ja 4K UHD-näyttö, joka kattaa 86 % koneen pinta-alasta. Akunkesto jopa 11 h, yhteyksinä Wi-Fi 6 ja Bluetooth 5.0. Alkaen 1 399 €.      

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:

Nora Tamminen, Pilgrim

nora.tamminen@pilgrim.fi

Share This