Jabra on julkistanut uuden työelämään suunnitellun Evolve2-kuulokemalliston. Mallistoon kuuluu kolme mallia: langaton vastamelukuuloke Evolve2 85, langaton Evolve2 65 ja langallinen Evolve2 40.

  • Evolve2 85, Evolve2 65 ja Evolve2 40 lisäävät tuottavuutta toimistoissa mahdollistamalla tarpeen mukaan keskittymisen ja yhteistyön.
  • Parempaa vastamelua: erityisen vastameluominaisuutensa (Digital Hybrid Active Noise Cancellation) ja muotoilunsa ansiosta Evolve-kuulokkeet vaimentavat jopa 50 % enemmän melua kuin ennen.[1]
  • Parempaa ääntä: äänensiirto on 40 % parempaa ja 10 mikrofonin voimin toimiva ympäristön äänen vaimentaja on tuplasti tehokkaampi1 Evolve2 85 -mallissa.
  • Parempi yhteys: Bluetoothin kantama on kolme kertaa pidempi kuin ennen.1
  • Parempi akunkesto: edistyksellisen siruteknologian ansiosta kuulokkeissa on markkinoiden paras, jopa 37 tunnin akunkesto.
  • Parempaa yhteistyötä: Microsoft Teams -sertifioidut (sertifikaatti tulossa) kuulokkeet takaavat toimivat ja helpot etätapaamiset Open Office -ympäristössä.

Jabran yrityskuulokkeiden markkinajohtaja[2], Evolve-kuulokemallisto on saanut jatkoa uuden sukupolven Evolve2-malliston muodossa. Uusi mallisto koostuu kolmesta kuulokemallista: Evolve2 85, Evolve2 65 ja Evolve2 40.  

“Työelämä on murroksessa. Kaikki kehittyy kovaa vauhtia paitsi tuottavuus. Häiriöt ja keskeytykset lisääntyvät, samoin yhteistyön tekeminen ja etätyöskentely. Toimistotyö onkin nykyään hyvin monimuotoista ja joustavaa, ja tähän tarpeeseen kehitimme Evolve2-mallistomme. Evolve2 on modernin toimistotyöläisen uusi kuulokestandardi”, sanoo Holger Reisinger, Senior Vice President, Enterprise Solutions at Jabra.

Ensimmäinen Evolve-sukupolvi lanseerattiin 2014, ja toimistotyö on muuttunut sittemmin huomattavasti. Yhä useamman työ sisältää monimutkaisempia tehtäviä, jotka vaativat häiriötöntä keskittymistä, ja yhteistyötä tehdään enenevissä määrin etänä. Avoimissa toimistoissa ja monitoimitiloissa työskentely on monelle henkisesti kuluttavaa jatkuvan hälyn ja keskeytysten vuoksi. Samalla työn tehokkuus kärsii.[3]

Työ ei ole ainoa asia, mikä on muuttunut, vaan monella työ ja vapaa-aika limittyvät eri tavalla kuin vielä joitakin vuosia sitten. Niinpä teknologialta odotetaan mukautumista kaikkiin tarpeisiin. Jabran tinkimätön Evolve2 on ominaisuuksiltaan ylivoimainen, olitpa sitten töissä, kotona tai liikenteessä.

Evolve2 on tulevaisuusvarma ratkaisu: päivitettävä ja hallittava
Evolve2-sarjalla on entistä parempien ominaisuuksien lisäksi vielä yksi ässä hihassa tehokkuuden parantamiseen. Monessa yrityksessä on tarve valvoa ja analysoida etäviestintäjärjestelmiään varmistaakseen luotettavat etätapaamiset niin sisäisesti kuin ulkoisesti. IT-osasto pystyy analysoimaan jokaista Evolve2-kuuloketta erikseen selvittääkseen vaikkapa huonon puhelulaadun syyn, olipa vika sitten wifi-reitittimessä, etäneuvotteluohjelmassa tai kuulokkeiden asetuksissa. Jabra Xpress -ohjelmisto mahdollistaa kuulokkeiden helpon ja turvallisen hallinnan, ohjelmistopäivitysten tekemisen ja uusien ominaisuuksien määrittämisen tehden IT-osaston työstä yksinkertaisempaa.  

Erinomainen puheen ja musiikin laatu

150 vuoden kokemuksen turvin Jabra pystyy aina tarjoamaan parasta äänenlaatua tuotteissaan. Nykyiseen Evolve-sarjaan verrattuna Evolve2 85 on täysin digitaalinen kuuloke, jonka Digital Hybrid -vastamelu ja memory foam -tyynyt eristävät ääntä ja tarjoavat yli 50 % parempaa vastamelua.  Käyttäjän puhe on selkeämpää, sillä taustaääniä poistava äänensuodatin suoriutuu 40 % tehokkaammin kuin aiemmin. Kuulokkeisiin integroidut 10 mikrofonia auttavat tässä ja vastamelussa, joten myös hyvin hälyisässä ympäristössä puhe erottuu hyvin.

Evolve2-sarjan mallien molemmissa kuulokekupeissa on 360-busylight eli valo, joka osoittaa käyttäjänsä keskittyvän työhön – näin työkaverit näkevät jo kauempaa ja kaikista suunnista, milloin käyttäjää ei saa häiritä. Langattomat kuulokkeet voi yhdistää mihin tahansa mobiililaitteeseen, jolloin voi käyttää Jabra Sound+ -sovellusta äänen säätämiseen.  

Microsoft Teams -yhteensopiva

Microsoft Teams -versioissa (sertifikaatti tulossa) kuulokkeet on varustettu Microsoft Teams -napilla, jota painamalla pääsee helposti mukaan Teams-tapaamiseen. Pöydälle lasketuissa kuulokkeissa Teams-valo kertoo, onko käyttäjälle esimerkiksi tullut vastaamaton puhelu tai tapaaminen alkamassa. Kun kuulokkeet ovat päässä, tulee tapaamisilmoituksista ääniviesti.  

Evolve2-mallisto koostuu kolmesta kuulokemallista:

Evolve2 85 -mallissa on ns. busylight-valo, joka kertoo muille käyttäjän olevan varattu.

Evolve2 85 on varustettu Digital Hybrid -vastamelulla ja 10 mikrofonilla, joista kaksi on sijoitettu integroituun mikrofonipuomiin ja kahdeksan kuulokekuppeihin. 40 mm:n kuuloke-elementit pitävät huolen laadukkaasta äänentoistosta. Kuulokekuppien joka suuntaan näkyvä busylight-valo kertoo kollegoille, että olet varattu. Tyylikkäät kuulokkeet kestävät katseet niin toimistolla, kotona kuin liikkeelläkin, ja niitä voi huoletta käyttää lähes koko työviikon – akku kestää jopa 37 tuntia ja Bluetooth-kantama on entistä parempi, noin 30 metriä. Värivaihtoehdot musta ja beige. Hinnat: Evolve2 85 STEREO, suositushinta 449 €, lataustelineen kanssa 489 €.

Langaton Evolve2 65 on saatavilla lataustelineen kanssa.

Evolve2 65 -kuulokemallissa on kolme mikrofonia, joista kaksi varressa ja yksi oikeassa kupissa. 37 tunnin akunkesto ja kolme kertaa pidempi langaton kantama kuin nykyisessä Evolve 65 -mallissa takaavat sujuvan käytön. Värivaihtoehdot musta ja beige. Hinnat: Evolve2 65 STEREO, suositushinta 209 €, lataustelineen kanssa 249 €. Evolve2 65 MONO, suositushinta 199 €, lataustelineen kanssa 239 €.

Evolve2 40 on edullinen langallinen kuulokemalli.

Evolve2 40 on Evolve2 65 -mallin langallinen versio ja muilta ominaisuuksiltaan vastaava. Saatavilla mustana. Hinnat: Evolve2 40 STEREO, suositushinta 119 € ja Evolve2 40 MONO 109 €.

Evolve2 85 ja Evolve2 65 -mallien mukana toimitetaan Jabra Link 380, joka on Jabran uusi Bluetooth-adapteri ja josta on saatavilla joko USB-C- tai USB-A-versio. Malliston tuotteet ovat saatavilla huhtikuussa valikoiduilla jälleenmyyjillä.

Tutustu Evolve2-mallistoon myös videolla!

Lisätiedot ja painokelpoiset kuvat:Nora Tamminen, Pilgrimnora.tamminen@pilgrim.fi


[1] Verrattuna markkinajohtaja Jabra Evolve 80 -malliin.

[2] Miljoonia myytyjä malleja kymmenille tuhansille asiakkaille maailmanlaajuisesti (Lähde: Jabra)

[3]Lähde: Jabra & Kantar ‘Knowledge Worker Study 2018’, kesäkuu 2018, 1 350 vastaajaa

Share This