Vedenkestävien ja täysin langattomien Elite 75t Active -nappikuulokkeiden ergonominen istuvuus eristää hyvin ääntä ja sopii aktiiviselle liikkujalle.

  • 22 % edellisen sukupolven mallia (Elite Active 65t) pienempi.
  • Jopa 7,5 h akunkesto + 28 h latauskotelosta.
  • Liukastamaton pinta, jonka ansiosta kuulokenapit pysyvät hyvin paikoillaan.
  • Jabra MySound muokkaa äänen käyttäjän kuulolle sopivimmaksi (tulossa keväällä 2020).
  • Jabra MyControls -ominaisuuden avulla voi määritellä nappien toiminnot itse (tulossa keväällä 2020)
  • 4 mikrofonin teknologia pitää huolen selkeistä puheluista, olipa ympäristö millainen tahansa.
  • USB-C-lataus.
  • Vakaa langaton yhteys.
  • IP57-luokitus (kestää vettä, hikeä ja pölyä) ja 2 vuoden takuu kestävyydelle (takuu vaatii rekisteröitymisen Jabra Sound+ -sovellukseen).

5.1.2020 LAS VEGAS, CES  – Jabran uutuus juhlistaa aktiivista elämäntapaa: Elite Active 75t -nappikuulokkeet ovat urheiluversio hiljattain lanseeratusta Elite 75t -mallista. Alkuperäisen tapaan Active-versio sopii loistavasti puheluiden hoitamiseen ja musiikin kuunteluun, ja on lisäksi räätälöity liikkujalle. Täysin langattomien kuulokkeiden kestävyyteen ja istuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. 

Kuulokkeet on päällystetty kestävällä ja liukumattomalla materiaalilla, joka pitää korvanapit hyvin paikoillaan ja suojaa elektroniikkaa pölyltä ja hieltä. Malli on 22 % edellisen sukupolven mallia pienempi, mutta akunkestoa on kasvatettu 89 % jopa 28 tuntiin. Kestävyyttä on parannettu Active 65t -mallin IP56-luokituksesta IP57-luokitukseen, ja veden- ja pölynkestävyydelle annetaan 2 vuoden takuu.

Eristää ääntä

Korvanapit on muotoiltu siten, että ne istuvat mahdollisimman mukavasti ja tiiviisti, jotta ympäristön äänet eivät sekoitu häiritsevästi musiikkiin. Tämän saavuttamiseksi Jabra hyödynsi tuhansia skannauksia ja korvien mittatietoja selvittääkseen optimaalisimman muodon korvanapille. Taustalla on toki myös neljän täysin langattoman Elite-sukupolven valmistamisesta kertynyt kokemus.

Käyttäjä voi itse valita, uppoutuako täydellisesti musiikkiin tai puheluunsa vaiko ei. Jos haluaa päästää ympäristön ääniä läpi, voi aktivoida HearThrough-ominaisuuden.

Jabra

Uusia ominaisuuksia tulossa keväällä

Jabra MySound ammentaa Jabran sisaryrityksen, muun muassa kuulolaitteistaan tunnetun GN Hearingin, osaamista ja teknologiaa mahdollistaakseen räätälöidyt musiikkikokemukset. Olemme kaikki yksilöitä myös kuulon suhteen, ja MySoundin avulla äänen voi optimoida omaan kuuloprofiiliinsa sopivimmaksi. Säädöt tehdään Sound+ -sovelluksessa, jossa profiili luodaan käymällä ensin läpi kuulotesti piippauksineen. Tämän jälkeen kuulokkeet kalibroituvat käyttäjän yksilöllisen kuuloprofiilin mukaiseksi.

Jabra MyControls mahdollistaa vain yhden korvanapin käyttämisen, mikä pidentää akunkestoa. Sound+ -sovelluksesta voi määrittää oikean ja vasemman napin ominaisuudet omaan käyttöön sopivaksi.

“Elite Active 75t on todiste Jabran huikeasta osaamisesta ja täydellinen osoitus siitä, miten haluamme olla luomassa markkinoiden parasta käyttäjäkokemusta.  Vuosikymmenten tutkimus- ja kehitystyö tekevät meistä täysin langattoman äänen parhaan asiantuntijan. Jabra MySound on GN Hearingin ja Jabran yhteistyön ensimmäinen hedelmä, joka takaa paitsi poikkeuksellisen hienon äänenlaadun, myös yksilölliset kuuntelukokemukset”, toteaa  Jabran toimitusjohtaja René Svendsen-Tune.

Saatavuus

Jabra Elite Active 75t on saatavilla helmikuusta 2020 alkaen, 199,99 €. Värivaihtoehtoja on neljä: Navy (saatavilla helmikuussa), Grey (maaliskuu), Sienna ja Mint (huhtikuu). 

Jabra CES-messuilla: www.jabra.com/ces ja osastolla 16714 | Central Hall 

Share This