5G, Tile™-jäljitysteknologia ja kierrätysmateriaalit keskiössä HP:n uusien laitteiden lanseerauksessa.   

LAS VEGAS 5.1.2020 — HP Inc. on esitellyt vuoden ensimmäiset uutuusmallinsa Las Vegasin Consumer Electronics Show’ssa eli CES-messuilla. Tiesitkö, että Z-sukupolven edustajat käyttävät verkkosisältöjä jo yli 10 tuntia päivässä, ja keskimäärin Z-sukupolvi ja milleniaalit käyttävät viittä eri näyttöä päivän aikana?* Niinpä valmistajilla on haastetta eri laitteiden yhdistämisessä, jotta käyttäjän omat laitevalikoimat pysyvät jatkuvasti yhteensopivina. Näihin haasteisiin vastaavat myös HP:n uudet kannettavat, all-in-one-tietokoneet, näytöt ja lisävarusteet.

“Haluamme tarjota laitteita, jotka mahdollistavat myös seuraavan sukupolven edustajile sujuvan luovan työn, sisältöjen kuluttamisen ja yhteistyön tekemisen. PC:n ottaessa yhä enemmän valtaa päivittäisissä askareissamme tarjoaa HP laitteita ja lisävarusteita, jotka ovat sekä tehokkaita että kevyitä, yhtäaikaisesti kestäviä ja tyylikkäitä ja jotka sopivat liikkuvaan elämäntapaan pitäen samalla huolen tietoturvasta ja käyttäjän yksityisyydestä”, sanoo Alex Cho, President, Personal Systems, HP Inc.

HP Spectre x360 15 – nopea ja tyylikäs tehopakkaus

Upea timanttileikkaus ja kulmikas muotoilu erottavat HP Spectre x360 15:n massasta. Näyttöä reunustavaa ylä- ja alakehystä on onnistuttu kutistamaan peräti 60 %.

• Nauti tehoista: Uusi Spectre x360 15 on taidokkaasti muotoiltu uudelleen jäähdytyksen tehostamiseksi. Kyseessä on nimittäin HP:n tähän mennessä tehokkain Spectre, joka on varustettu 10. sukupolven Intel® Core™ i7 -prosessorilla ja NVIDIA® GeForce -näytönohjaimella. Akku kestää jopa 17 tuntia.

• Nauti sisällöistä: Uusi 4K OLED -näyttö on 15,6 tuuman kokoinen ja kattaa peräti 90 % rungosta. DCI-P3-väriavaruus ja 30 % laajempi värikirjo tuovat kuviin ja videoihin todentuntuiset ja vivahteikkaat sävyt.

• Nauti reissaamisesta: Tiedonsiirto onnistuu lähes kolme kertaa nopeammin uusimman Intel® Wi-Fi 6 (gig+) -yhteyden kautta verrattuna Wi-Fi 5:een. Verkkoasetukset voi räätälöidä mieleisekseen HP Command Centerin Network Boosterilla.

• Nauti turvallisudesta: Kannettavassa on HP:n pienin IR-kamera, vain 2,2 mm. Sitä ei kuitenkaan tarvitse teipata piiloon, sillä HP Webcam Kill Switch huolehtii kameran täydellisestä sammuttamisesta yhdellä napin painalluksella. Samoin yhden klikkauksen päässä on mikrofonin mykistys. Näppäimistön vierestä löytyy sormenjälkilukija, Express VPN ja LastPass, joten kirjautuminen ja sisältöjen katselu onnistuvat turvallisesti.

Saatavilla huhtikuussa, alkaen 1 999 €.

HP ENVY 32 All-in-One (AiO) – kuvan ja äänen ammattilaiselle

HP ENVY 32 AiO on saanut CES 2020 Innovation Award -kunniamaininnan. Maailman levein 4K-näyttö all-in-one-koneessa tekee siitä täydellisen työkalun luovaan työhön.

 Luovuus esiin: Uusi ENVY 32 AiO herättää luomukset henkiin jopa 65-wattisella 9. sukupolven Intel® Core™ i7 -prosessorilla, NVIDIA® GeForce® RTX 2080 -näytönohjaimen, jopa 32-gigabittisen DDR4-muistin ja jopa 1-terabittisen SSD-levyn tai kaksoistallennusvaihtoehdon avulla. ENVY 32 AiO on ensimmäinen all-in-one, joka käyttää NVIDIA RTX Studio -ohjelmaa. RTX Studio pyörittää helposti yli 40 suosituinta suunnittelusovellusta, ja RTX-säteenseurannan ja tekoälyavustajan avulla vaativatkin työt, kuten reaaliaikainen videoeditointi onnistuvat helposti. 

• Ääntä unohtamatta: ENVY 32 AiO:n kova volyymi ja Advanced Audio Stream huolehtivat siitä, että ulkoisia kaiuttimia ei tarvita. Suoraan äänilähteestä tuleva loistava äänenlaatu helpottaa editoimista ja soittoa. Sisäänrakennetut diskanttielementit ja subwoofer ovat Bang & Olufsenin asiantuntijoiden säätämät. Suosikkimusiikin kuunteleminen onnistuu PC:n kaiuttimien kautta striimaamalla silloinkin, kun kone on kiinni.

• Ilo silmälle: Kaunis reunasta reunaan ulottuva lasinäyttö lepää alumiinijalustan päällä. Mattapintainen Nightfall Black -sävy ja Dark Ash -puuviimeistely sekä tyylikäs kaiutinkangas  antavat koneelle ylellisen ilmeen ja tunnun. Liitännät on sijoitettu fiksusti niin, että ne ovat helposti käytettävissä, mutta laitteiden lataus onnistuu myös langattomasti. Näppäimistö taipuu eri laitteiden käyttöön yhdellä klikkauksella.

Saatavilla tammikuussa, alkaen 2 499 €.

HP Elite Dragonfly – jäljitettävä ja kevyt kannettava matkatyöläiselle

HP Elite Dragonfly on varustettu Tile™-teknologialla, jonka avulla kadonneen koneen löytää hetkessä.

• Turvallinen 5G-yhteys: HP Elite Dragonfly on maailman ensimmäinen yrityshybridi, joka on varustettu antennin toimintaa tehostavalla 5G-teknologialla. Elite Dragonflyssa on 10. sukupolven Intel® Core™ vPro® -prosessori, huippuedistykselliset liitännät ja yksityisyydensuoja.

• Suojattua työskentelyä: HP Sure View Reflect on HP:n tuorein lisäys yksityisyyttä suojaavien innovaatioiden sarjassa. Sen ansiosta työskentely onnistuu julkisissakin paikoissa näytön sisällön pysyessä suojattuna uteliailta katseilta, olipa valaistus lähes millainen tahansa. Yhdellä painalluksella aktivoitava yksityisyydensuoja luo näytölle kuparinsävyisen ”kalvon”, jonka läpi sivulliset eivät näe ruudun sisältöä.

• Aina tallessa: Elite Dragonfly on maailman ensimmäinen kannettava sisäänrakennetulla Tile™-ominaisuudella. Tilen avulla kadonnut tai unohtunut kannettava on helppo paikallistaa, ja valinnainen Tile Premium -palvelu hälyttää, jos kannettava uhkaa unohtua vaikka kahvilaan.

• Kierrätysmateriaalit hyötykäyttöön: Elite Dragonfly on maailman ensimmäinen kannettava, jossa on hyödynnetty rannoilta kerättyä muovia, jonka pääsy mereen estetään hyödyntämällä se HP:n tuotteissa. Peräti 82 % koneen mekaanisista osista on tehty kierrätysmateriaaleista. 

Saatavuus ja hinta ilmoitetaan myöhemmin. 

“Qualcomm mahdollistaa nopeat LTE-yhteydet tien päällä, ja olemme iloisia voidessamme kehittää 5G-yhteyksin varustettuja PC:itä yhteistyössä HP:n kanssa. Qualcommin tarjoamat 5G-koneet ovat digitaalisen murroksen keskiössä vieden alaa eteenpäin”, sanoo Alex Katouzian, senior vice president and general manager, Mobile, Qualcomm Technologies, Inc.

Uusia näyttöjä ja lisävarusteita

HP E24d G4 ja HP E27d G4 Docking Monitor -telakkanäytöt ovat hallittavissa verkon yli.

HP E24d G4 ja HP E27d G4 Advanced Docking Monitor -telakkanäytöt muodostavat uuden älykkäiden näyttöjen kategorian. Ne on varustettu yhdellä USB-C™-johdolla, jonka kautta tiedonsiirto ja 100 watin virta kulkevat. Näytön ja kannettavan saa päälle yhdellä napinpainalluksella, vaikka koneen kansi olisikin kiinni, ja sisäänkirjautuminen tapahtuu helposti webkameran Windows Hello -toiminnon avulla. HP-laitteiden etäkäyttö helpottaa IT-osaston työtä, ja laitteiston laajentaminen onnistuu yhtä kätevästi. Telakkanäytöt ovat saatavulla helmikuussa, hinnat vahvistetaan myöhemmin. 

HP Renew Sleeve tulee kompostoitavassa pakkauksessa ja sopii 13-tuumaiselle kannettavalle. 

HP Renew Sleeve on tehty muovipulloista valmistuksen ylijäämää mahdollisimman tarkkaan välttäen. 

HP Renew -malliston jokainen tuote estää jopa 10 muovipulloa päätymästä mereen tai kaatopaikalle. Hihnat ovat vegaanista nahkaa, ja laukkujen vedenkestävä pinta pitää laitteet kuivina ja suojattuina.

HP Renew -laukkumallisto käsittää 100-prosenttisesti PET-muovista valmistut repun, olkalaukun, kassin ja litteän salkun. Materiaali on saatu murskaamalla muovipulloja pieniksi pelleteiksi, jotka sulatetaan ohueksi kuiduksi, joka puolestaan voidaan kutoa tekstiilin tapaan valmiiksi tuotteiksi. Ympäristöystävälliset Renew-kierrätyslaukut ovat saatavilla harmaana tai tummansinisenä, ja ne sopivat 14- tai 15,6-tuumaisille kannettaville. Saatavilla kevään aikana, hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

HP Spectre Folio -reppu ja -olkalaukku ovat ulkopinnaltaan skotlantilaisen Halley Stevensonsin valmistamaa säänkestävää vahakangasta.

HP Spectre Folio -reppu ja -olkalaukku ovat vahakangasta, joka pitää kannettavan kuivana säässä kuin säässä. Laukkujen RFID-tasku suojaa luottokortin ja passin tietoja erilaisilta lukulaitteilta. Laukun sisällä on pehmustettu lokero, johon 15,6-tuumaisen kannettavan saa suojaan, ja matkailijoita ajatellen laukkuihin on suunniteltu erillinen hihna, jonka saa sujautettua matkalaukun vetokahvan yli. Saatavilla helmikuussa, hinta ilmoitetaan myöhemmin.                         

*Marketing Tech News, 2018 ja Gen Z Facts for Marketers, Mediakix, 2018.

Share This