Korallinsävyinen vuosi 2019 uudelleen synnytti Pilgrimin brändi-ilmeen. Suunnittelemani logo koostuu tarkkaavaisesta silmästä ja maapalloa vastuullisesti kiertävästä oksasta, jotka on tasapainoisesti paketoitu idän estetiikkaan.

Samaan ilmavaan tyyliin istuvat tasapainoista kehonkieltä puhuvat pilgrim.fi:n henkilökuvat, ja etusivumme näkymä Helsingin kattojen yli. Uuden logon rauhalliset sävyt levittäytyivät nettisivuillemme (ja muuhun graafiseen ilmeeseen), joiden uuden sulavan ja raikkaan pohjan myötä on hyvä aloittaa uusi vuosikymmen.

Vuoden 2020 aamunkoi tulee olemaan väriltään liukuvärjätty klassisen sininen, joka on täydellisen viestinnällinen väri, taipuen moneksi viestintätoimiston tarpeisiin. Erilaiset trendiennusteet lupaavat tämän hyvin käytännöllisen värin lisäksi kahta täydellisen vastakkaista retroväripalettia: maanläheisiä sävyjä ja 1900-luvun viimeisten vuosikymmenten neonvärejä. Näistä jälkimmäinen onkin jo viime aikoina päässyt livahtamaan internetin alakulttuurien vakan alta valtavirtamediaan, joten jäämme mielenkiinnolla seuraamaan murretun maanläheisyyden vastavoimaa.

Vaikka näitä kahta värimaailmaa ei voikaan hyödyntää yhtä aikaa samassa liukuvärissä, niin voimme ketterästi liikkua 2020-luvun visuaalisessa suunnittelussa molemmissa maailmoissa: räikeän futuristisessa sekä luotettavan maanläheisessä. Aivan kuten Pilgrim viestii tulevaisuudesta sekä luottamuksesta.

Sarianna Rimpeläinen

Share This