Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö, joka auttaa vanhuksia, jotka asuvat palvelutaloissa tai yksin kotona. Siskot ja Simot järjestää erilaisia tapahtumia ulkoilusta musisointiin ja joskus jopa diskoihin.

Auttamisen pop up -keikat järjestetään ilman sitoutumispakkoa, eli kuka vain voi osallistua koska vain ja halutessaan vain yhdenkin kerran. Pienikin apu on kallisarvoista.

Yksi kaivatuimmista auttamisen perinteistä on joulukorttitempaus, missä yksilöt ja yritykset voivat kirjoittaa joulukortteja jaettaviksi vanhuksille. Joskus Siskojen ja Simojen kautta saatu kortti on se ainoa joulukortti ja sillä voi olla korvaamattoman suuri merkitys vastaanottajalleen.

Pilgrim uskoo, että vastuutyössä usein pieni on suurta. Siksi joulukorttikin voi olla kokoaan suurempi ja vaikuttavampi viestintäteko. Joulukortti kertoo: Sinut on huomattu. Pilgrim on kampanjassa mukana ja toivottaa sen myötä kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuosikymmentä 2020!

Kurkkaa tästä jouluvideo!

Share This