Kuva: Sarianna Rimpeläinen

www.saares.fi

Tekninen uudistus

Pilgrim toteutti Asianajotoimisto Saares Oy:n uudet nettisivut keväällä 2018. Sivusto oli ollut viimeksi toiminnassa joitain vuosia sitten, joten se vaati kokonaisvaltaista teknistä uudistusta webhotellin ja julkaisualustan päivitystä myöten. Prosessista vastasi Pilgrimin visuaalinen sisällöntuottaja Sarianna Rimpeläinen.

Saareksen sivuille haluttiin modernit yhteydenottotoiminnot, jotta asianajaja olisi ns. ”yhden klikkauksen päässä” puhelimitse sekä sähköpostitse. Lisäksi sivustolle luotiin kartta ohjaamaan asiakkaat Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevalle asianajotoimistolle. Uudistuksen yhteydessä toteutettiin myös sivujen mobiilioptimointi, jotta ne vastaisivat nykyaikaisen käyttäjän tarpeita. Sivustosta tehtiin lopuksi täysin englanninkielinen versio, joka koettiin tarpeelliseksi lisäksi ulkomaankontaktien vuoksi.

Sivuston ulkoasu

Saares.fi:n värimaailma pohjautuu Asianajotoimisto Saares Oy:n aiempaan graafiseen ilmeeseen. Tähän palettiin lisättiin oranssi tehosteväri, joka toistuu sivuston valokuvissa. Etusivun silta on Lauttasaaren toimistolle vievä maamerkki, jonka symboliset merkitykset otettiin myös huomioon kuvaa valittaessa. Ensimmäinen nettisivujen suunnittelupalaveri asianajotoimistolla pohjustikin ideaa käyttää siltaa etusivun kuvana. Yleisilmeeltään sivut ovat modernit ja yksinkertaiset, mutta samalla niistä välittyy lakiasioihin perinteisesti yhdistetty tyyli.

Yhden henkilön ympärille rakentuvilla sivuilla on mahdollista nostaa persoonaa esiin vakuuttavilla kuvilla ja laajalla henkilökuvauksella, jossa tuodaan esille Vesa Saareksen osaaminen ja työhistoria. Ikoneilla varustetut palvelukuvaukset ovat puolestaan tärkeä osa sivujen modernia ilmettä ja informatiivisuutta. Vesa Saares kommentoi sivujaan muiden vastaavien sivustojen joukosta erottuviksi ja täten mieleenpainuviksi – mikä on varmasti hyvä asia.

Lisätietoja:
Sarianna Rimpeläinen
sarianna.rimpelainen(at)pilgrim.fi
puh. +358449738614

Share This