PALVELUT

Viestinnän konsultointi

Tehtävänämme on luoda ja välittää tietoa yritysten ja yhteisöjen kohderyhmille. Viestinnän konsultoinnin alueita ovat mediaviestintä ja toimittajasuhteet, brändiviestintä, sosiaalinen media, asiakasviestintä, sisäinen viestintä ja rekrytointiviestintä.

Asiantunteva viestinnän konsultointi merkitsee rohkeutta kertoa, jos asia ei ole tiedottamisen arvoinen. Pidämme mediakoulutuksia tarvittaessa.

Vastuuviestintä

Pilgrim yllyttää yrityksiä kertomaan tekemästään hyvästä. Hyvin toteutetulla vastuullisuusviestinnällä ansaitaan luottamusta ja näkyvyyttä.

Tarinat, toimittajatapaamiset, round tablet ja kartoitukset ovat hyvä tapa päästä alkuun vastuullisuusviestinnässä!

Pilgrim perusti Vastuulliset viestijät -ryhmän LinkedIn:iin vuonna 2009. Tervetuloa mukaan ryhmään!

Esiintymisvalmennus ja viestinnän koulutus

Luotettava ja vakuuttava julkinen esiintyminen on menestyksekästä johtajaviestintää. Hyvän esiintymisen taidot näkyvät erityisesti sähköisen median eri kentissä. Luontevan, miellyttävän ja aidon esiintymisen taito takaa viestin ymmärtämisen vastaanottajapäässä.

Valmennus voidaan järjestää sekä yksilöille että ryhmille.

Toimiva viestinkulku on tärkeä osa työyhteisön hyvinvointia. Viestintäkoulutuksella selkeytetään tiedotuksen roolia ja sitoudutaan kirjallista viestintästrategiaa vahvemmin viestinnän tavoitteisiin.

Koulutus räätälöidään yhdessä yritysvalmennuksen asiantuntijoiden kanssa.

Sisältötuotanto

Mediakentän muuttuessa Pilgrim muuttuu sen mukana. Pilgrim Messengers on Pilgrimin sisällä toimiva oma sisältötoimisto, joka suunnittelee, konseptoi ja toteuttaa erilaisia sisältöjä yrityksen tarpeista riippuen asiakaslehdistä sosiaalisen median eri kanaviin. Olemme toteuttaneet asiakaillemme myös videotuotantoja. Kanavat ja keinot kohderyhmästä riippuen.