Porkkalankatu 22 A FI-00180 Helsinki
+358 40589 7754
olli.ollila@pilgrim.fi

Pilgrim

Helps your company to gain trust

Efficient and creative expert in domestic and international communications. A facilitator of its clients, sustainable success in communications, content production and reputation. An affiliate of Edelman Communications.

OWNED MEDIA AND CONTENT CREATION

BRAND WRITING AND SOCIAL MEDIA

ACTIVE MEDIA COMMUNICATIONS AND MEDIA RELATIONS

CORPORATE RESPONSIBILITY COMMUNICATIONS

INTERNATIONAL COMMUNICATIONS

CRISIS COMMUNICATIONS

OUR SERVICES

Pilgrim, Edelman Affiliate

Pilgrim, Edelman Affiliate on viestintä- ja sisältömarkkinointitoimisto, joka auttaa yrityksiä olemaan ihmisiksi.
Pilgrim, Edelman Affiliate
Pilgrim, Edelman Affiliate jakoi käyttäjän Bonfire.fi - bisnesmedia julkaisun.5 days ago
Sain kunnian olla Bonfire.fi - bisnesmedian vaikuttajien pikkujouluissa torstaina 15.11.2018 Långvik Congress Wellness Hotel:issa. Ilta sisälsi hyviä keskusteluista mm. median tarinataloudesta ja johtamisesta, myös itsensä ja oman (asiakas)työn johtamisesta. Erityisesti kiire askarrutti. Kuka sen tekee ja missä se syntyy? Havainto: teemme sen itse.

Teemme sen, kun emme ensiksi pysähdy hahmottamaan olennaista, suunnittele ja aikatauluta. Emme arvosta omaa aikaamme, osaamistamme ja suunnitelmiamme, vaan kuljemme virran mukana toimenpiteitä suorittaen. Myöhemmin ehkä teemme pika-analyysejä ja huomamme, että tehdyt toimenpiteet olivatkin ehkä vääriä tai turhia.

Kurssia pitää korjata matkan varrelta monesta syystä, mutta jos suunnitelma on hyvin ja laajapohjaisesti osallistaen tehty, se on luultavimmin vahvasti kiinni liiketoiminnan strategiassa - eikä sitä näin ollen tarvitse muuttaa ja lisäksi kaikki ovat mukana.

Oikein tekeminen on tärkeää mutta oikeiden asioiden tekeminen oikein on lujaa rautaa. Itse koen asiakastyössä, että minulta ei tilata tekemistä vaan näkemykseen, alati uudistuvaan ja hereillä olevaan, perustuvaa tekemistä, joka liittyy olennaisesti siihen, mitä varten tilaaja (yritys tai yhteisö) on olemassa ja millä polulla haluaa kulkea.

Lupaan siis lujasti pitää kiinni omasta ajankäytön suunnittelustani, sillä sillä tavoin pidän myös sinun aikataulustasi kiinni, hyvä asiakas. Samalla varmistan, että käytän kulloiseenkin työhön varatun ajan juuri siihen, jolloin kaikki työt tulevat kuormittamattomassa työajassa tehdyiksi ja aikaa jää myös muuttuvan maailman tutkimiseen. Ilman sitä työtä emme kukaan kehity, vaan jäämme junnaamaan paikoillemme.

Kiireetöntä viikonloppua kaikille!

T. Nina 🙂
Pilgrim, Edelman Affiliate
Pilgrim, Edelman Affiliate
Pilgrim, Edelman Affiliate2 weeks ago
Inspiroidu väreistä ja ihanista kattausvinkeistä!
2 weeks ago
Oli tosi innostava keskustelu perjantaina #intuitiotyössä-aamussa. Kiitos vielä #LeenaSiitonen, @OutiSivonen, @EkbergAnne & @TommiWulff! Taltiointi katsottavissa nyt YouTubessa: https://t.co/Cp84DEY1vE https://t.co/FkZag6aijE
PilgrimEdelman photo
Nina Alivirta @NinaAlivirta
#Intuitio saa ihmisen iloiseksi, kuten kuva osoittaa 😃. Kiitos kaikille mukana olleille ja @PilgrimEdelman sivulle tulossa taltiointi piakkoin! #intuitiotyössä https://t.co/bFbih5QLsZ
4 weeks ago
#Intuitio on nyt kaikkien huulilla - tule ottamaan se voimavaraksi, johon voit luottaa INTUITIO TYÖSSÄ -aamuun pe 2.11. klo 8.30 alkaen. Tarkemmat speksit alta ja ilmot nina.alivirta @pilgrim.fi! Tilaisuus on maksuton, nähdään! 😀 https://t.co/vyyguqeV3t PilgrimEdelman photo
4 weeks ago
Seuraava #LUOTTAMUSAAMU on jo suunnittelussa ja siitä tuleekin ensi kerralla hiukan uudenlainen ajatuksia kutkuttava paketti. Vielä ennen sitä otamme kuitenkin tuntumaa kiinnostavaan aiheeseen: #intuitio'on. Kurkkaa kutsu ja tule mukaan nina.alivirta(at) https://t.co/Mqx9Et9FaI https://t.co/CN6qCUVDkM PilgrimEdelman photo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial